black umbrellas - onafhankelijk onderzoek satanisch ritueel kindermisbruik

ADIDAS ONDERDEEL VAN KERING GROEP

0 +
CHILDREN MISSING WORLDWIDE EACH YEAR

CHRISTIE'S

Christie’s VEILINGHUIS - ADIDAS

NOT BE SILENCED

Christie’s is een internationaal veilinghuis, dat in 1766 in Londen werd opgericht door James Christie. Wat betreft marktaandeel en winst, is Christie’s na Sotheby’s het grootste veilinghuis ter wereld.

François Pinault (Les Champs-Géraux21 augustus 1936) is een Frans zakenman, miljardair, kunstverzamelaar en kunstmecenas. Hij is de oprichter van de zakenholdings Artémis en Kering.

ARTEMIS - KERING GROEP

Pinault richtte zijn eerste bedrijf, een houthandel, op in 1962 en transformeerde dit tot een grote groep in de houthandelsector. Eind jaren tachtig diversifieerde hij zijn activiteiten in een aantal gespecialiseerde distributiesectoren en eind jaren negentig betrad hij de sector van de distributie van luxeartikelen. In 2003 gaf hij het stokje over aan zijn zoon François-Henri om zich te wijden aan zijn passie voor hedendaagse kunst.

Pinault en familie stonden in maart 2020 op de 27e plaats van de wereldranglijst van de Forbes Billionaires met een fortuin van 27 miljard dollar. Hij behoort tot de tien verzamelaars met de grootste, duurste collecties van hedendaagse kunst ter wereld.

De holding Kering controleert onder meer de luxemerken Alexander McQueenBalenciagaBrioniGucciPuma en Yves Saint Laurent. De holding Artémis controleert op zijn beurt Kering maar ook het veilinghuis Christie’s, het wijndomein Château Latour, ook een aantal andere wijngaarden waaronder Château-Grillet, de modehuizen Giambattista Valli en Courrèges, de voetbalploeg Stade Rennais, de uitgeverij Éditions Tallandier, het informatiemagazine Le Point en royaltymagazine Point de Vue.

VEILING HUIS CHRISTIE'S

Adidas is een van de grootste sportkledingbedrijven ter wereld. Het is een Duitse multinational die schoenen, kleding en accessoires ontwerpt en produceert. Het is het grootste sportkledingbedrijf van Europa en het op één na grootste ter wereld. Het bedrijf is sinds de oprichting in 1949 eigendom van dezelfde familie. Het bedrijf is eigendom van de familie Herz, die wordt geleid door voorzitter en CEO Herbert Hainer. Adidas is onderdeel van de Kering groep. Dezelfde keten die ook verbonden is met Christie’s veilinghuis. Vraag jezelf eens af hoe het mogelijk is dat er op de site van Christie’s Satanisch zieke kunst verkocht wordt met kinderen. 

Zieke kunst

Satanische kunst met jonge meisjes op Christie's.

Gewoon Bizarrr..

Satanische kunst met Fila trimschoenen

Kinder misbruik

Naast Adidas dragen kinderen ook Nike schoenen

WIJ EISEN EEN ONAFHANKELIJK ONDERZOEK NAAR SATANISCH RITUEEL MISBRUIK

Leden van de Black Umbrellas staan op persoonlijke titel en zijn tegen geweld

Schokkende details

Zieke Satanische kunst van Jake and Dinos Chapman

Adidas

Adidas wordt hier gepromoot met Satanisch zieke kunst met kinderen. Kunstwerk heet Fuck Face

duistere KUNST MET rituelen

Iedereen moet goed beseffen wat er gaande is. Wanneer je deze kunst op Marktplaats verkoopt dan zal je snel verwijderd worden. Sterker nog, mogelijk kan er zelfs aangifte worden gedaan. Deze Satanische kunst spreekt boekdelen en kinderen worden hier exposed als een soort ‘sexmachine’ of sex slaaf. Het is maar welke naam je het wil geven maar dat dit ziekelijk is, is wel een feit en onacceptabel.

Het is ook bizar te zien dat erkende merken als Adidas, Fila en Nike hier geen problemen mee hebben. In feite is dit Hidden in Plain Sight waarbij veel details verborgen zijn voor het grote publiek. Deze zieke taferelen zagen we o.a. ook al eerder bij Balenciage waar ook de mediua maar een deel van het verhaal vertelde.

DEZE KUNST MET EEN KIND HEET "FUCK FACE "

NAZI ( Swastika ) SYMBOOL

Wanneer je heel even rondkijkt op deze veilingsite kom je de meest bizarre zaken tegen. Herinneren we nog de Russische tank die burgemeester Femke Halsema in haar stad tentoon stelde? Wat te denken van het verkopen van NAZI kunstwerken ( Swastika symbool  hieronder meer hierover) op de grootste veilingsite van de wereld en niemand die daar iets van zegt. Satanische kunst waarbij kinderen worden misbruikt en gewoon te koop is op Christie’s veilingshuis? Waar blijft de politiek? Waarom horen wij hier niets over? Dit is toch onacceptabel? Veel kunst die wordt verkocht is gemaakt door Jake en Dinos Chapman.

SWASTIKA SYMBOOL

Het Swastika ( hakenkruis) is een symbool dat staat voor voorspoed en geluk. We weten inmiddels wel dat de geschiedenis niet zuiver is en dat we over veel zaken zijn voorgelogen. Zo leerde we dat Hitler slecht was en het Swastika teken wordt nu geassocieerd met NAZI en racistische ideologie. Maar wanneer je je verdiept in de materie, zien we ook hier dat we werden opgezadeld met leugens en indoctrinatie?  Besef ook goed dat Satanisten alles omdraaien. Wat goed is, is slecht en andersom. Zolang de leugens bij echte Satanisten hun hogere doel rechtvaardigen, is liegen en bedriegen toegestaan van hun god. 

Nu komt het vreemde van het geheel. Wanneer je het Swastika symbool op Facebook plaatst wordt je account verwijderd of geblokt. Het Swastika Symbool zelf zal dan ook beslist verwijderd worden. Dus de vraag, wanneer ons op school geleerd is dat het Swastika symbool voor NAZI zou staan zonder de verdere originele betekenis, en dat het door en door slecht zou zijn in tegenstelling tot wat het verleden ons laat zien, waarom wordt dit dan toch verkocht op de duurste veilingsite van de wereld en grijpt er niemand in? ( 99.9% van de mensen weet niet eens de ware betekenis van het Swastika symbool en associeert dit altijd met Hitler of recht extremisme terwijl de ware betekenis hierachter toch heel anders is)
Indien je iets meer wil weten over deze materie is het kijken van van de documentaires op “Europe the laste battle” zeker een aanrader. Ook de documentaire The Greatest Story NEVER Told | The Untold Story of Adolf Hitler laat je een heel ander beeld zien en daarbij kan jezelf je eigen conclusies trekken.

Meer weten dan druk op dit plaatje hieronder voor een korte documentaire of zie de beschrijving in WikipediA 

HET NIEUWE NORMAAL?

Wanneer je heel even verder rondkijkt kom je de meest bizarre zaken tegen. Wat te denken van de kunstwerken van Miriam Cahn. De werken die je kon bekijken op een expositie in Parijs waar heel veel commentaar over is geweest, maar waar je onze media nauwelijks iets over hoorde zeggen of schrijven. Zelfs Macron verdedigde dit kunstwerk nadat deze was beklad. De werken zouden een afspiegeling zijn van wat er in Ukraine gaande was maar verder was er geen of weinig uitleg over te vinden. Zo werd alles weer “goed “gepraat door enkele MSM kanalen. Je kan overan een excuse voor verzinnen maar toeval bestaat niet meer wanneer je alle zaken naast elkaar gaat zetten. Denk hierbij aan Beelden aan Zee, Balenciage, Guci etc etc…..

Adidas - Kering groep

BLACK UMBRELLAS

commissie Hendriks

De Black Umbrellas zijn tegen geweld en iedereen staat op persoonlijke titel

Joost Knevel
BLACK UMBRELLA'S
logo black umbrella's
not be silent - black umbrellas