black umbrellas - onafhankelijk onderzoek satanisch ritueel kindermisbruik

BLACK UMBRELLAS ZIJN TEGEN GEWELD

black umbrellas - onafhankelijk onderzoek satanisch ritueel kindermisbruik - satanisme
0 +
CHILDREN MISSING WORLDWIDE EACH YEAR

POLITIE ACADEMIE

De Black Umbrellas kwamen uitgebreid terug in de podcast van de Politie Academie. De Black Umbrellas hadden op 4 september 2022 ook gezichtsbedekking maar was nooit een reden om over te gaan tot controle. Voor de politie was het nog onduidelijk of er sprake was van legitieme intenties. De Black Umbrellas waren NOOIT uit op geweld maar stonden voor een onafhankelijk onderzoek naar Satanisch Ritueel kindermisbruik. (Luister HIER de gehele podcast van de Politie Academie )

De Black Umbrellas eisen een onafhankelijk onderzoek naar Satanisch ritueel misbruik. Grapperhaus ging heel creatief om met het woord “onafhankelijk”. Hij wilde zijn eigen invloed niet opgeven en stond daarmee een onderzoek in de weg dat recht doet aan het leed van de misbruikslachtoffers.  De Black Umbrellas is geen organisatie en iedereen stond op persoonllijke titel.

AT5 OP 6 DECEMBER 2022 OVER BLACK UMBRELLAS

ZWIJGZAME GROEP ?

Zwijgzaam groepje demonstranten zorgde ervoor dat ME werd opgeroepen tijdens protestmars , dat was de koptekst die AT5 hanteerde in hun nieuwsbericht op 6 december 2022. Hoe werkt de media tegenwoordig? Is er sprake van oprechte journalistiek, wordt er onderzoek gedaan en wat is de boodschap? Werd er In dit voorbeeld  slechts verslag gedaan van een podcast die door de Politie Academie werd gepubliceerd? Het team van het commando centrum zou toch even rechtop in de stoel hebben gezeten omdat zij geen hoogte kreeg van de groep Black Umbrellas. Het mooie van de podcast is wel dat je duidelijk hoort hoe het er achter de schermen aan toegaat.

De politie weet inmiddels dat de groep later die dag totaal niet zwijgzaam was en juist contact zocht met de politie. De Black Umbrellas zijn juist tegen geweld en gaan de confrontatie met de politie nooit aan. Er is altijd op een goede manier gecommuniceerd op basis van wederzijds respect. Jammer dat AT5 2 maanden later geen verslag doet van bijvoorbeeld Balenciaga, want daar zien we nu gewoon open en bloot dat dit topmerk Ritueel kindermisbruik propagandeerd in hun reclame campagne. De Black Umbrellas zijn hier ook fel op tegen.

EEN REACTIE OP AT5 VAN EEN BEZORGDE BURGER, TERECHT ?

Wanneer AT5 iets beter onderzoek doet, dan weten zij ook dat de groep de Black Umbrellas niet tegen de overheid demonstreren maar staan voor een onafhankelijk onderzoek tegen satanisch Ritueel kindermisbruik. We zijn nu sinds 4 sept twee mnd verder en dat geeft duidelijk aan hoe de hedendaagse journalistiek werkt.

Het stigmatiseren en cherrypicking is een van de zaken waar de media goed in is. Jullie hebben dat temeer weer eens bewezen. Onderzoek doen is binnen de journalistiek een oud gegeven. Blijkbaar werkt de hedendaagse MSM als een verlengstuk van de overheid of zie ik dat verkeerd?

At5 horen we niet over Balensiaga. Wanneer ook jullie om kinderen geven, dan wordt het de hoogste tijd dat ook jullie beter je best gaan doen, achter je bureau uitkomt en tijd maakt voor oprechte journalistiek. Het is jammer dat de MSM niet meer achter het volk staat en steeds meer hun ware gezicht laat zien of zie ik dat verkeerd?

Op 6 November stonden de Black Umbrellas op dezelfde plaats als 4 September en wanneer jullie goed zijn ingelicht, dan weten jullie ook dat deze groep na 10 min op verzoek van de politie moest vertrekken omdat een andere groep een demonstratie had aangemeld op die plaats. En wie stonden daar na 15 min? Antifa volledig omringd door 30 agenten. Wanneer AT5 goed zijn werk had gedaan dan weten ze ook dat de Black Umbrellas tegen geweld zijn. Jammer dat jullie met dit artikel weer de plank volledig misslaan.

Afzender:

Een bezorde burger.

black umbrellas - 4 september 2022 - amsterdam
black umbrellas -geweldloos
black umbrellas = geweldloos

Politie was zeer correct op 17 December 2022

De Black Umbrellas waren 17 – 12 in Amsterdam. Hidden in Plain Sight is precies wat Balenciaga doet. Geen misverstanden hierover. Laat de rechtbank Amsterdam maar eens onderzoek doen naar Keering, de holding waar o.a. Balenciaga en Guci onder vallen. De politie was zeer correct en er was ook een goed gesprek mogelijk op basis van wederzijds respect. Ook de rechtbank in Amsterdam werd bezocht en ook daar kwam de politie polshoogte nemen nadat er een melding binnen was gekomen via het camerasysteem.

Demo Amsterdam 04-09-2022

Demonstratiie 4 September 2022. In overleg met de politie. De politie was hier respectvol.

Demo Den Haag op 4-10-2022

Gesprekken met Politie verliepen goed. Werd wel gevraagd om ID.

Demo Amsterdam 06-11-2022

Black Umbrellas moesten na 30 min vertrekken. Nadien stiond de groep Antifa op die plaats.

Actie bijenkorf tegen ritueel kindermisbruik door balenciage

De Black Umbrellas staan op persoonlijke titel, zijn geweldloos en roepen niet op toe geweld.

Koninklijk Theater Carré 06-11-2022

Goed gesprek vertrokken. Actie was. i.v.m. optreden Marina Abramovićmet politie en uiteindelijk in overleg

Actie Beelden aan zee 04-12-2022

Den haag. Gesprekken met Politie verliepen goed.

NEVER JUDGE A BOOK BY IT'S COVER

POLITIE / BLACK UMBRELLAS

Wanneer je de podcast hebt gehoord dan hoor je de meldkamer praten over gezichtsbedekking. Het zou angstaanjagend zijn maar geen reden om te vragen naar een ID. Soms is het niet wat het lijkt en blijkbaar had de politie in September moeite om een inschatting te maken. 

In 2021 en 2022 is er soms buitengewoon geweld gebruikt door politie tegen demonstranten. Nooit eerder hebben we dat in Nederland gezien. Hier zijn zelfs kamervragen over geweest. Soms vraag je je dan af of daar alle protocollen juist zijn uitgevoerd. Actie is reactie en er zijn toen ook groepen ontstaan die de demonstranten wilde beschermen. Zou de meldkamer het over die personen hebben gehad? Feit is wel dat social media voordelen heeft maar ook veel nadelen. Vaak worden beelden op social media gezet die soms niet het hele plaatje laten zien en dat werkt 2 kanten in. Feit is wel dat de Black Umbrellas tegen geweld zijn en ook NOOIT op geweld uit zijn. 

witte chrysant - Black Umbrellas
beelden aan zee - scheveningen - den haag -tom otterness - black umbrellas
Black umbrellas

DE WAARHEID

Iedereen heeft recht op de waarheid en laten we hopen dat de wereld gaat zien wat er zich echt afspeelt. Niet alleen Balenciaga maar ook bij Beelden aan zee zien we Satanische zaken terugkomen. Alles heeft te maken met kinderen. Het is GOOD VERSUS EVIL. Hidden in Plain Sight is een mooie uitdrukking. Veel mensen vinden zaken soms vreemd maar weten niet hoe ze daarmee moeten omgaan.Omdat veel mensen niet gelovig zijn en GOD niet erkennen ,geloven ze vaak ook niet in Satan en daar zit juist het venijnige. Satanisme bestaat wel degelijk en je moet weten waar je op moet letten. Balenciaga heeft nu haar ware gezicht laten zien maar er zijn veel meer merken. Wat te denken van Kering, de Holding boven Balenciaga?

De vraag is alleen waarom grijpt onze overheid niet in? Waarom doen zij geen onderzoek? Weten zij meer wat wij niet mogen weten ? Is de Rabbithole zo diep dat veel zaken verborgen blijven? Een onafhankelijk onderzoek naar Satanisch Ritueel kindermisbruik zou mogelijk veel zaken aan het licht brengen en daar staan de Black Umbrellas ook voor. Ze staan voor de waarheid en vandaar ook de witte Chrysant. 

BEELDEN AAN ZEE - HANS EN GRIETJE ?

De beelden hebben namen van een sprookje meegekregen. Klopt het uitgebeelde sprookje wel wat je op Scheveningen ziet? Het sprookje Hans en Grietje heeft heel weinig weg van het originele sprookje en ook binnen was er een beeld die nog weinig met kunst te maken had, tenminste daar leek het sterk op. Kijk deze film eens en oordeel zelf.

 

not be silent - black umbrellas
black umbrellas INVESTEGATION SATANIC RITUAL ABUSE