black umbrellas - onafhankelijk onderzoek satanisch ritueel kindermisbruik

DE WITTE CHRYSANT

EVENWAARDIGHEID

Evenwaardigheid wil zeggen dat niemand minder of meer is dan de ander. Of je nu hoog opgeleid of praktisch opgeleid bent, het zou niets mogen uitmaken. Satanisch ritueel kindermisbruik is een échte kwestie, maar evenwaardigheid is hier ver te zoeken. Niet alleen de slachtoffers worden vaak gestigmatiseerd, maar de mensen die de waarheid willen exposen worden hier ook vaak mee geconfronteerd. Een witte Chrysant staat  ook voor waarheid en daarom is de witte Chrysant door ons gekozen, omdat deze uitstraalt waar wij voor staan. Onze kleding is zwart omdat het onderwerp waar het over gaat ook heel donker is en daarnaast kan niet iedereen Satanisch Ritueel misbruik navertellen. De Black Umbrellas willen de waarheid aan het licht brengen en dit woord zit ook verweven in het woord evenwaardigheid. 

DE WAARHEID

De Black Umbrellas eisen een onafhankelijk onderzoek naar Satanisch ritueel kindermisbruik. Grapperhaus ging heel creatief om met het woord “onafhankelijk”. Alleen een echt onafhankelijk onderzoek zal de waarheid mogelijk aan het licht brengen. Een niet onafhankelijk onderzoek doet geen recht aan het leed van de misbruikslachtoffers. De witte Chrysant staat ook voor WAARHEID.

Iedereen heeft recht op de waarheid en uiteindelijk zal de WAARHEID het altijd winnen van de LEUGEN. Een mooi gezegde is: “al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel”. Wanneer de waarheid gezien mag worden, dan kies je ALTIJD voor een onafhankelijk onderzoek. En de media? Aan welke kant staat deze? Vertellen zij de waarheid?

Chrysanten

Staan voor nobelheid, trouw, eerlijkheid, gezondheid en vriendschap

WIJ EISEN EEN ONAFHANKELIJK ONDERZOEK NAAR SATANISCH RITUEEL MISBRUIK

Leden van de Black Umbrella’s staan op persoonlijke titel en zijn tegen geweld

Witte Chrysant

Witte chrysant staat voor dood en de waarheid

Black Umbrellas
Black Umbrellas
beelden aan zee - black umbrellas - de waarheid - witte chrysant
Black Umbrellas

Chrysant Folklore & Magie

Als de herfst zijn intrede doet, sterven de meeste bloemen in onze tuinen af, maar de chrysant begint net te bloeien. De chrysant is een populaire herfstbloem en heeft een rijke geschiedenis van folklore en mythe. Hoewel ze voornamelijk sierlijk zijn en helemaal niet erg bloemig ruiken, worden ze al heel lang in de geneeskunde en magie gebruikt. Vaak worden Chrysanten geassocieerd met bescherming, vooral van de metafysische soort, komen chrysanten van pas bij het werken met de geestenwereld. Auteur Ellen Dugan zegt: ‘In de oudheid droegen Grieken slingers van chrysanten om die gevreesde ‘boze geesten’ weg te houden.

Chrysanten kunnen ook in een krans of hoepel worden geweven voor bescherming. Vanuit een magisch standpunt zijn deze herfstschoonheden: geassocieerd met de zon zelf , en zijn dus vaak geassocieerd met vuur .

black umbrellas INVESTEGATION SATANIC RITUAL ABUSE
Black Umbrellas - waarheid
Waarheid - Black Umbrellas
Black Umbrellas - waarheid - witte Chrysant
Black umbrellas - waarheid - witte Chrysant

BALENCIAGA - BAAL - SATAN

De wereld werd opgeschrikt door wat Balenciaga wilde laten zien in hun nieuwe reclame campagne. Inmiddels zijn deze beelden door Balanciaga verwijderd maar ook de ontwerper had haar Twitter en Instagram account gesloten omdat hier ook allemaal Satanische plaatjes op stonden. Op op enkele foto’s zag je een rol plakband. Op de rol stond Balenciaga met dubbel A en dan las je BAAL. Verschillende spullen hadden een symbolische betekenis. De media besteedde hier totaal geen aandacht aan maar de verheerlijking van de duivel is wanneer je weet waar je op moet letten bijna overal terug te vinden. De mode en muziekindustrie zijn hier een mooi voorbeeld van.

Baphomet wordt meestal afgebeeld als een tweeslachtig wezen met borsten en een penis. Soms wordt de penis verborgen en vervangen met een afbeelding van een slang. Zijn rechterhand wijst naar boven naar het licht en zijn linkerhand wijst naar beneden naar het duistere gebied. Deze tegenstellingen symboliseren de dualiteit. Op zijn hoofd staat een pentagram. De hoorns van de geit zijn het meest kenmerkende element waarnaar door veel satanisten met het duivelse handgebaar wordt verwezen. Baphomet is ook het beeld dat in een satanische tempel vereerd wordt en in wezen een afbeelding is van Satan. Baphomed, heeft veel gelijkenis met de God Molech, een god waar men kinderoffers aan bracht. Baäl aanbidding. 

Baphomet, en Moloch komt ook voor bij o.a.de vrijmetselarij. De obsessies van vrijmetselaars komt tot uitdrukking in cijfers en symbolen taal in bouwwerken, handgebaren, logo’s Occulte symbolen zijn overal aanwezig en slim vermomd. Op televisie, in tijdschriften, in bedrijfslogo’s, op overheidsgebouwen, in kerken en zelfs op onze bankbiljetten. Soms subtiel en onderbewust, andere keren provocerend, schreeuwerig en recht voor je neus. Vreemde symbolen en handgebaren die niets betekenen voor de symbool-analfabeet. Maar voor de ingewijden zijn symbolen een belangrijk communicatiemiddel. De invloed van Satan zie je vaak al op scholen terug maar het meeste is: ‘HIDDEN IN PLAIN SIGHT’.

Baalenciaga - baal - moloch - satan - black umbrellas
Baal - moloch - Balenciago - black umbrellas

BEELDEN AAN ZEE

‘Hidden plain in Sight’ is goed terug te vinden in Scheveningen bij Beelden aan zee.Beelden aan zee zouden sprookjes uitbeelden maar aan alle beelden zie je kleine kinderen hangen en Hans en Grietje is het mooiste voorbeeld. Dat beeld komt TOTAAL NIET overeen met het sprookje. En wat te denken van de expositie binnen? Ga daar maar eens kijken.

beelden aan zee - black umbrellas - de waarheid - witte chrysant
black umbrellas - beelden aan zee
black umbrellas
beelden aan zee - black umbrellas - baal
Black umbrellas
when childtraffickers rule a nation - black umbrellas
beelden aan zee - black umbrellas