black umbrellas - onafhankelijk onderzoek satanisch ritueel kindermisbruik

Huig Plug Klokkenluider Justitie

Huiig Plug klokkenluider Justitie
0 +
CHILDREN MISSING WORLDWIDE EACH YEAR

Huig Plug

NOT BE SILENCED

Een klokkenluider stelt misstanden in een bedrijf of organisatie aan de kaak. Ambtenaren kunnen niet-integer gedrag melden. Een klokkenluider bij de overheid krijgt hulp bij het melden van een misstand. Is dat bij Huig Plug ook het geval? Vaak wordt er geroepen dat het allemaal onzin is maar de waarheid is vaak veel dichterbij dan dat men denkt.

Huig Plug is iemand die aan de bel trekt over een vermeende misstand in een bedrijf, organisatie of bij de overheid. Hij of zij speelt informatie toe aan de media. Hij haalt vaak misstanden boven water die anders ‘onder de pet’ zouden zijn gebleven. In het Engels noemt men zo iemand een ‘whistle-blower’. 

not be silent - black umbrellas

Onderzoek opstarten

Marlies van Muiswinkel spreekt met Huig Plug en wil dat er een onderzoek wordt opgestart naar het verhaal van haar dochter Lisa.

Huig Plug

Huig Plug toont geëmotioneerd schokkend
bewijsmateriaal: “Ik ben de stem van Lisa.”

WIJ EISEN EEN ONAFHANKELIJK ONDERZOEK NAAR SATANISCH RITUEEL MISBRUIK

Leden van de Black Umbrella’s staan op persoonlijke titel en zijn tegen geweld

satanisch ritueel kindermisbruik en moord door bepaalde elite van de wereld?

Is het zo dat de actieve politiek en overheid  probeert om Satanisch Ritueel kindermisbruik al jaren te censureren ook al zijn er al verschillende rechtszaken over geweest? Is het echt zo dat zelfs de top van justitie in Nederland in een enorme pedofiele affaire verwikkeld zit die zijn weerga niet kent? Of is het slechts een onzin verhaal? Mensen zoals bijvoorbeeld Joris Demmink (hoogste ambtenaar na de minister bij justitie) worden al jaren verdacht van misbruik, maar naast hun staan ook vele anderen waarvan de slachtoffers zonder dat die elkaar kennen erover vertellen dat ze in deze zaken verwikkeld zijn geweest. Is het zo dat justitie een  onderzoek doet wat zij controleren en daarmee voorkomen kan worden dat bepaalde feiten aan het licht komen? De slachtoffers willen een onafhankelijk onderzoek en niet onder de vlag van Justitie.

Het verhaal gaat dat Satanisch Ritueel kindermisbruik binnen de elite ook een middel is wat wordt toegepast als chantagemiddel. Denk even aan de zaak Dutroux die volgens verhalen niets meer was dan een ronselaar van kinderen voor de Elite. Bijna alle getuigen rondom deze zaak werden ‘vermoord’. Zie ook het boek de dode getuigen.

Niemand mag blijkbaar de waarheid weten en mag het een wonder zijn dat Huig Plug nog leeft? Veel mensen krijgen het gevoel dat de media het ‘verlengstuk’is van de politiek en wanneer de waarheid te dichtbij komt, wordt er ‘karaktermoord’ gepleegd op die persoon of partij. Een mooi voorbeeld hiervan is dus niet alleen Huig Plug maar ook de FVD die ook Satanisch ritueel misbruik aan de kaak stelde en kritische vragen hierover in de kamer stelde. Micha Kat was ook een Journalist die zich hier al jaren in had vastgebeten. Gideon van Meijeren besteedde hier uiteindelijk ook aandacht aan. 

Het spoor van de kinderverkrachters – Dutroux en de dode getuigen

not be silent - black umbrellas

BLACK UMBRELLAS

commissie Hendriks

De Black Umbrella’s zijn tegen geweld en iedereen staat op persoonlijke titel

Pedofiele handboek gewoon verkrijgbaar

Een digitaal handboek waar pedofielen tips en tricks delen over hoe je het beste een kind kunt misbruiken. Het bestaat écht en het is nog steeds niet verboden. Je zou daar geen enkel begrip moeten hebben dat dat boek wettelijk gezien nog steeds bestaansrecht heeft. Het is bizar dat dit nog steeds wordt toegelaten. Dat dit nog steeds niet is aangepakt zegt eigenlijk al voldoende. 

Het zijn lastig te verteren onderwerpen die aan bod komen in dat zogeheten pedohandboek. In een duizend pagina’s tellend manifest delen pedofielen met elkaar op gruwelijke wijze hoe een kind het beste kan worden misbruikt. Er zou bijvoorbeeld gesproken worden van een jachtseizoen op kinderen. In het boek zou er ook uitleg staan met een tekening van een hand, die illustreert hoe ver je in een kind kunt gaan, zonder sporen achter te laten. Ferd Grapperhaus die Minister van Justitie was heeft er weinig moeite voor gedaan om dit boek te verbieden. Een wet maken om een avondklok in te stellen was binnen een dag geregeld maar dat dit nog steeds niet verboden is zegt meer dan voldoende.Niet alleen Kim Feenstra maar heel veel andere mensen spraken ook al hun verontwaardiging uit over dit pedohandboek.

not be silent - black umbrellas