black umbrellas - onafhankelijk onderzoek satanisch ritueel kindermisbruik

Zangeres of Satanist? Lady Gaga

zangeres LADY GAGA

Lady Gaga zou op de loonlijst staan van het WHO en of anders gezegd, Lady Gaga werd door de directeur Tedros Adhanom als promotiemateriaal ingezet voor het promoten van o.a. de vaccins. Over Tedros is overigens al genoeg informatie te vinden waar onze media over zwijgt. Zo zou hij beschuldigd zijn geweest van oorlogsmisdaden en niet meer welkom zijn in zijn geboorteland. Ook zou hij gelinkt zijn geweest aan een terroristische organisatie. Er is genoeg informatie over te vinden. Tedros Adhanom maakte gebruik van Lady Gaga omdat de WHO zo ook het jongeren publiek kon bereiken. Maar wanneer je gaat googelen op Lady Gaga en satanische rituelen val je van de ene in de andere verbazing. 

De media zwijgt over ‘donkere’ achtergrond waar Lady Gaga zich mee zou bezig houden. Heel vreemd en wanneer je de beelden bekijkt en je meer verdiept in deze persoon zou je als overheid toch ook je wenkbrauwen moeten fronsen. Bizar is ook dat geen enkel media kanaal aandacht besteedde aan dit verhaal. De tweets die Hugo en Lady Gaga elkaar stuurde was geen complot maar een feit.

LADY GAGA EN HUGO DE JONG

LADY GAGA TWEET HUGO DE JONG

Bij veel mensen is dit voorbij gegaan. Het is een van de zoveel voorbeelden waar je heel sterk je vraagtekens bij kan gaan zetten. Lady Gaga zou op de loonlijst staan van het WHO en of anders gezegd, Lady Gaga werd door de directeur Tedros Adhanom als promotiemateriaal ingezet voor het promoten van o.a. de vaccins. Over Tedros is overigens al genoeg informatie te vinden waar onze media over zwijgt. Zo zou hij beschuldigd zijn geweest van oorlogsmisdaden en niet meer welkom zijn in zijn geboorteland. Ook zou hij gelinkt zijn geweest aan een terroristische organisatie. Er is genoeg informatie over te vinden. Tedros Adhanom maakte gebruik van Lady Gaga omdat de WHO zo ook het jongeren publiek kon bereiken. Maar wanneer je gaat googelen op Lady Gaga en satanische rituelen val je van de ene in de andere verbazing. 

De media zwijgt over ‘donkere’ achtergrond waar Lady Gaga zich mee zou bezig houden. Heel vreemd en wanneer je de beelden bekijkt en je meer verdiept in deze persoon zou je als overheid toch ook je wenkbrauwen moeten fronsen.

Bizar is ook dat geen enkel media kanaal aandacht besteedde aan dit verhaal. De tweets die Hugo en Lady Gaga elkaar stuurde was geen complot maar een feit.

Het verhaal gaat dat Marina Abramovic de meesteres zou zijn van Lady Gaga en wanneer je zoekt op bloedkoken en satanische rituelen kom je ook genoeg beelden tegen die je maag doen omkeren. Verder zou Marina Abramovic voor Bill Gates hebben gewerkt getuige de promotiefilm van Microsoft. Op deze film kwam later heel veel commentaar omdat er veel satanische zaken in voorkwamen. Toeval?

Verder heeft Marina Abramovic banden met ons koningshuis. Daar zijn ook genoeg beelden over te vinden. Zou onze koningin geen idee hebben van de hobby waar Marina Abramovic zich mee bezighoudt? Er zijn genoeg doordrenkte beelden met bloed te zien. Of ligt het verhaal iets anders…….

BALENCIAGA

Spaans modemerk en valt onder de Holding Kering

MARINA ABRAMOVIC

Kunstenaar en Artiest

LADY GAGA

Zangeres muziek industrie

WIJ EISEN EEN ONAFHANKELIJK ONDERZOEK NAAR SATANISCH RITUEEL MISBRUIK

Leden van de Black Umbrellas staan op persoonlijke titel en zijn tegen geweld

LOTTA VOLKOVA

Ontwerper mode industrie

CHRISTIES VEILINGHUIS

Veiling van o.a. kunst en mode

Forrest Gump - Satanic alignment

Brooke Shields in Pretty Baby

BLACK UMBRELLAS

commissie Hendriks

De Black Umbrellas zijn tegen geweld en iedereen staat op persoonlijke titel

Joost Knevel
BLACK UMBRELLA'S
black umbrellas - onafhankelijk onderzoek satanisch ritueel kindermisbruik
not be silent - black umbrellas
black umbrellas - onafhankelijk onderzoek satanisch ritueel kindermisbruik - satanisme