black umbrellas - onafhankelijk onderzoek satanisch ritueel kindermisbruik

Beelden aan Zee KUNST ?

BEELDEN AAN ZEE - DEN HAAG - SCHEVENINGEN

Beelden aan Zee kan je vinden op de boulevard van Scheveningen en is in 2004, op initiatief van Theo en Lida Scholten, de stichters van museum Beelden aan Zee, een groot buitenterras aangelegd met drieëntwintig sprookjesbeelden van de beeldhouwer Tom Otterness (1952). Deze sprookjesbeelden worden graag gezien, beklommen en gefotografeerd en mogen zich rekenen tot de hoogtepunten van Scheveningen. Dat zijn tenminste de woorden van het beelden museum. Zijn alle beelden zo kindvriendelijk? Heel vreemd is natuurlijk dat blijkbaar de verzekeringsmaatschappij AEGON, de VRIENDELOTERIJ, LINDA FONDS, GEMEENTE DEN HAAG deze Tuin der Lusten ook financieel steunen.

tuin der lusten - black umbrellas
Black Umbrellas

Tuin der lusten

Tuin der lusten? Op meerdere beelden buiten zijn allemaal kleine kindertjes geplakt en waarom? Kinderen in een kooi zou het sprookje van Hans en Grietje moeten voorstellen maar daar lijkt NIETS van te kloppen. En ook de beelden binnen spreken voor zich. Iedereen mag er iets van vinden maar kindvriendelijk is dit zeker niet. Het lijkt eerder demonisch.

Elmar Trenkwalder

De Oostenrijkse kunstenaar Elmar Trenkwalder (1959) roept in zijn beelden en tekeningen een barokke wereld op volgens het Beelden aan Zee museum, waarin een vermenging van erotiek en architectuur plaatsvindt. Wanneer we naar het plaatje kijken van het erotisch beeld, lijkt dat veel meer op een kind wat misbruikt wordt door een persoon dan ‘gezonde kunst’. Het lijkt niets met kunst te maken hebben maar meer op een demonisch figuur dat een kind misbruikt of het moet zijn dat je er iets anders van maakt, ieder zijn eigen fantasie maar dit beeld lijkt prominent aanwezig te zijn op de poster die aan de voorzijde hangt van Beelden aan Zee. En wat te denken van de bok? Waar doet ons dit aan denken?

Huig Plug over Beelden aan Zee

Huig Plug bezocht in April 2021 Beelden aan Zee en daar zie je ook een close-up van de kleine kinderen die overal aanhangen of opzitten. Beelden aan Zee grenst aan Sociëteit De Witte. De Witte is een besloten vereniging, waarbij uitsluitend particulieren een lidmaatschap kunnen verkrijgen. Het lidmaatschap staat open voor personen (M/V), die de leeftijd van achttien jaar hebben bereikt. Het lidmaatschap van De Witte is onderverdeeld in verschillende leeftijdscategorieën. Volgens zeggen zou Joris Demmink ook lid zijn.

Tom otterness - dog killer

Tom Otterness vermoorde zijn hond

De ontwerper Tom Otterness, is de ontwerper van de Beelden aan Zee  die buiten staan. In 1977, op 25-jarige leeftijd, adopteerde Tom Otterness een hond uit een dierenasiel, bond hem aan een boom en schoot hem dood. Hij nam het geheel op met een filmcamera en noemde de beelden Shot Dog Film. De film speelde in een theater op Times Square en op kerstochtend in 1979 werd hij uitgezonden op Manhattan Cable TV, waar honderden mensen ernaar keken. Hoe bizar is dit !! Vergeet niet dat hij pas in 2008 zijn excuses aanbood omdat dit anders invloed kon hebben op de verkoop van zijn beelden.Dit is dus de man de beelden maakte waarvan er gezegd wordt “kindvriendelijke beelden’. En waarom die kleine kinderen? Neem als voorbeeld de Haringhapper? Waarom hangt er een klein kindje aan de haring?

 
tom otterness - beelden aan zee - scheveningen Den haag
Tom otterness - dog killer - beelden aan zee
beelden aan zee - scheveningen - den haag -tom otterness
beelden aan zee - scheveningen - den haag -tom otterness
black umbrellas - beelden aan zee
beelden aan zee - scheveningen - den haag -tom otterness - black umbrellas
black umbrellas
beelden aan zee - black umbrellas
beelden aan zee - black umbrellas
beelden aan zee - black umbrellas
tuin der lusten - black umbrellas

BALENCIAGA

Spaans modemerk en valt onder de Holding Kering

MARINA ABRAMOVIC

Kunstenaar en Artiest

LADY GAGA

Zangeres muziek industrie

WIJ EISEN EEN ONAFHANKELIJK ONDERZOEK NAAR SATANISCH RITUEEL MISBRUIK

Leden van de Black Umbrellas staan op persoonlijke titel en zijn tegen geweld

LOTTA VOLKOVA

Ontwerper mode industrie

CHRISTIES VEILINGHUIS

Veiling van o.a. kunst en mode

TELEFONISCH CONTACT MET MUSEUM

Op het eerste gezicht zien de beelden er vrolijk uit, maar bij nadere beschouwing blijken de sprookjes griezelig en soms grimmig. Het beeldenterras is openbaar en gratis toegankelijk. Het heeft een nieuwe dimensie toegevoegd aan de boulevard van Scheveningen, en zou het ‘voorportaal’ van museum Beelden aan Zee moeten zijn. Er zou gesproken worden over een kindvriendelijk omgeving. Is dat ook zo?

TELEFONISCH CONTACT GEMEENTE DEN HAAG

Deze beelden hebben namen van een sprookje meegekregen maar nergens staat er uitleg bij. Hebben deze ‘sprookjesbeelden’ geen nare bijsmaak? Zijn er niet enkele beelden intimiderend en luguber? Huig Plug zei dit hierover: ‘ Satans kinder beeldentuin van Tom Otterness aan zee’.

BEELDEN AAN ZEE - HANS EN GRIETJE ?

De beelden hebben namen van een sprookje meegekregen. Klopt het uitgebeelde sprookje wel wat je op Scheveningen ziet? Het sprookje Hans en Grietje heeft heel weinig weg van het originele sprookje en ook binnen was er een beeld die nog weinig met kunst te maken had, tenminste daar leek het sterk op. Kijk deze film eens en oordeel zelf.

 

BLACK UMBRELLAS

commissie Hendriks

De Black Umbrellas zijn tegen geweld en iedereen staat op persoonlijke titel

Joost Knevel
BLACK UMBRELLA'S
black umbrellas - onafhankelijk onderzoek satanisch ritueel kindermisbruik
not be silent - black umbrellas
Black Umbrellas - satanic ritual abuse children
black umbrellas - onafhankelijk onderzoek satanisch ritueel kindermisbruik - satanisme