black umbrellas - onafhankelijk onderzoek satanisch ritueel kindermisbruik

Mode of Satanisme? Gorsad Kyiv

VERBORGEN SYMBOLIEK

Seksualisering van kinderen in Oekraïne. Nieuwe feiten Een minderjarig meisje is beduidend jonger dan 7 jaar in een open outfit, een jongen kust een zweep en heeft nog veel foto’s met halfnaakte tieners in obscene poses. Dergelijke foto’s zijn gemaakt door het Kiev-bedrijf Gorsad, waarmee veel Oekraïense en wereldberoemde modemerken en publicaties (bijvoorbeeld Vogue) samenwerken. Je vraagt ​​toch wat er aan de hand is? Kortom, eind vorig jaar werd wereldwijd de publieke aandacht gevestigd op de groeiende trend naar seksualisering van minderjarigen, waaraan het schandaal rond de kledingfabrikant Balenciaga, bekend als de Balenciaga Gate, is gekoppeld. Zoals we zien, loopt Oekraïne niet achter op deze “trends”, en het geval van Gorsad’s “pedofiele” fotoshoots is hiervan een verdere bevestiging.

Modetijdschrift Numero omschrijft de stijl van deze foto’s als volgt: “De verdorven ‘onschuld’ van de Oekraïense jeugd onder de loep genomen door het Gorsad-collectief”. Europese fashionista’s proberen zo’n beeld te romantiseren, maar elke verstandige persoon zal dergelijke fotoshoots veroordelen. Dergelijke opnames maken onder meer expliciet reclame voor kindermisbruik en kinderprostitutie. Trouwens, in Oekraïne worden deze daden niet bepaald wettelijk vervolgd. Dat betekent dat er straffen zijn, maar dat de facto corrupte wetshandhavingsinstanties een oogje dichtknijpen voor dergelijke gevallen. Tot slot kunnen we zeggen zeggen dat het verlies van het Instituut voor het Gezin, mensenhandel en de verspreiding van pedofilie slechts enkele facetten zijn van de algehele sociale en culturele achteruitgang van Oekraïne.

0 +
CHILDREN MISSING WORLDWIDE EACH YEAR

Gorsad Kyiv EXPOSED

NOT BE SILENCED

Balenciaga is niet het enigste merk dat pedofilie en satanisme promoot. Gorsad Kyiv is een bedrijf in Ukraine dat ook pedofilie en satanisme promoot op hun Instagram pagina, website en twitter. Wat we zien is slechts een topje van de ijsberg.

Dit bedrijf stond zelfs op een beurs in Seatle en New-York. Daar hebben zij zelfs een nominatie gekregen voor een foto die nu niet bepaalt kindvriendelijk is. Ook Vogue is hierbij betrokken en promoot dit merk. Gorsad Kyiv heeft zelfs een site die niet toegankelijk is wanneer je jonger bent als 21 jaar.

We veroordelen misbruik van kinderen in welke vorm dan ook sterk. We staan voor de veiligheid van kinderen en hun welzijn.” Dit zouden de letterlijk de woorden moeten zijn van overheden. Helaas is niets minder waar want op het niveau van o.a. Vogue, Balenciaga, Keering, Guci, Gorsad Kyiv en nog meerdere merken wordt op grote schaal pedofilie en satanisme gepromoot. Met verborgen symboliek, “hidden in sight plain” zijn het beelden die het gewone publiek vaak weinig zeggen.

Hoe geloofwaardig is een bedrijf nog wanneer je weet dat jezelf verantwoordelijk bent voor het maken van reclamecampagnes waar misbruik, pedofilie en satanisme wordt ‘gepromoot’. 

Balenciaga bood zijn excuses aan vanwege een reclame campagne, een foute inschatting en het was klaar voor Balenciaga terwijl dit bewust werd gedaan. Steeds meer mensen gaan zien wat er echt aan de hand is en dat wat vaak voor het grote publiek werd verborgen komt nu steeds meer in de openbaarheid. Zoals eerder gezegd, Balenciaga en Giorsad Kyiv zijn slechts een tipje van de ijsberg want uiteindelijk speelt dit wereldwijd en is ook Satanisme niet alleen in de mode industrie zichtbaar.. Denk alleen maar eens aan de openeing van de Gothard tunnel in Cern

Gorsad Kyiv promoot hun foto's op FLICKR

Er zijn heel veel modellen- en kunstbureaus waarbij kinderen betrokken zijn. Het konijnenhol is echt eindeloos en de afbeeldingen, woorden, enz., en de links naar andere dingen zijn zo verontrustend dat veel mensen die hier langer onderzoek naar hebben gedaan zelfs last krijgen van hun geestelijke gezondheid. En eerlijk gezegd, het is net zo verontrustend om een plek te vinden om dit soort dingen te melden, omdat het lijkt alsof alle organisaties, die bedoeld zijn om kinderen te beschermen hier NIETS mee doen en er mogelijk deel van zouden uitmaken. Absoluut hartverscheurend.

Er is iets vreselijk mis met Gorsad Kiev en is het nog erger dan dat we bij Balenciaga hebben gezien? Vigilant Citizen schreef hierover.

PhotoVogue Festival verenigt de grootste namen

PhotoVogue Festival verenigt de grootste namen in de mode-industrie, samen met tal van uitgevers van CondeNast – de megacorporatie die honderden publicaties over de hele wereld bezit. Hier toont PhotoVogue een foto van Gorsad met een verdrietig en bang meisje.

Je hoeft maar een paar foto’s van Gorsad te bekijken om één ding te beseffen: er is iets vreselijk mis mee. Alles aan hun werk lijkt rechtstreeks te verwijzen naar pedofilie, kindermishandeling en sekshandel. Veel kinderen op deze foto’s zien er diep onwel uit alsof ze echte slachtoffers zijn van mensenhandel die voortdurend worden gedrogeerd en misbruikt?

In plaats van gealarmeerd te zijn door deze foto’s, vieren “experts uit de industrie” Gorsad eigenlijk en belonen ze kinderen en ouders met lucratieve contracten? En sinds de oorlog in Oekraïne wordt het collectief door de media aangeprezen als ‘vrijheidsstrijders’ omdat het mensen aanspoort om hen te steunen met donaties. Is dit niet bizarr?

Gorsad Kyiv - Vogue festival - Child abuse

Gorsad Kyiv is een fotografiecollectief

Gorsad Kyiv is een fotografiecollectief bestaande uit drie kunstenaars: Viktor Vasiliev, Maria Romaniuk en Ulik Romaniuk. De groep, gevestigd in Kiev, Oekraïne, heeft samengewerkt met vele galerieën, tijdschriften, muzikanten en merken zoals ID Vice, Dazed & Confused, Magere melk, Hood by Air, Ariel Pink en anderen.In 2022 werd Gorsad Kyiv genoemd in PhotoVogue’s lijst van “100 Next Great Fashion Image Makers”.

Waarom houdt de industrie zo van Gorsad en waarom worden ze niet onderzocht door de politie? Wanneer men zich realiseert dat hun werken ook vol zitten met de satanische symboliek van de occulte elite, realiseert men zich één belangrijk feit: ze maken deel uit van dezelfde zieke cultuur?

Agressief seksualiserende kinderen

Moet deze waanzin niet worden blootgelegd voor wat het is, anders zal het doorgaan vanwege algemene onverschilligheid. Deze foto’s zijn niet van een obscure website gehaald, de volgende foto’s worden met trots tentoongesteld in trendy tentoonstellingen, grote modebladen en overal op sociale media-accounts. Wanneer modebladen de werken van Gorsad beschrijven, gebruiken ze graag de woorden ‘jeugd, onschuld en seksualiteit’. Dat is een andere manier om ‘pedofilie’ te zeggen. Wil dat precies is waar het heen gaat? Waarom geen intervieuw met ddeze modebladen? Ze moeten antwoorden geven omdat ze niet ronduit kunnen zeggen dat ze zich richten op zieke pedo’s toch? Een simpele blik op de volgende foto’s is voldoende om te begrijpen dat het hier niet gaat om het natuurlijke “volwassen worden” van kinderen, maar om hun misbruik, uitbuiting en seksualisering door zieke volwassenen?

Slachtoffer van sekshandel?

In een van zijn exposities toont Gorsad met trots deze foto van een jong meisje dat er erg onwel uitziet terwijl ze in een suggestieve houding zit. Dit meisje is mogelijk het slachtoffer van sekshandel?

Gorsad Kyiv - exposition child abuse - pedofilia

Gorsad op een tentoonstelling.

Om een tentoonstelling te promoten, gebruikt Gorsad een zeer symbolische afbeelding: een ballon aan een ketting. Wat moet dit voorstellen? Wat heeft dit met mode te maken?

child abuse - gorsad Kyiv
Gorsad Kyiv - erotica book- foto shoot

EROTICA boek

Dit kind draagt een hoed waarop staat “BALLS” terwijl het suggestief in een vrucht prikt. Naast de fotolijst ligt een EROTICA boek. Een grapje? Ze maken heel duidelijk dat dit allemaal pedofilie is? Typisch voorbeeld van “HIDDEN IN SIGN PLATE”. Waarom stelt de media hier geen vragen over? Waarom is dit iets wat onbesproken blijft bij RTL en de NOS? Waar blijven de journalisten die hier aandacht aan zouden moeten besteden? Kritische vragen stellen aan een modeblad is toch geen probleem?

Kettingen om geslachtsdelen

In een van de vele posts op sociale media die ‘stand houden met Oekraïne’, neemt Gorsad deze foto op van een meisje dat er onwel uitziet met kettingen om haar geslachtsdelen. Dit gaat allemaal over sekshandel?

Bloedt uit haar geslachtsdelen

Een meisje bloedt uit haar geslachtsdelen. Een directe verwijzing naar verkrachting? Wat moet dit in hemelnaam voorstellen? Het gaat hier om kinderen! Waarom hier geen kritische vragen over? 

blood from out vigina

Marteling van kinderen

Gorsad schildert graag het misbruik, de kwelling, de vernedering en de marteling van kinderen. We weten eerlijk gezegd niet zeker hoe deze foto’s mogen bestaan zonder een diepgaand politieonderzoek.

child abuse - gorsad Kyiv

Diep sadistische aard

Deze foto is niet alleen walgelijk, maar geeft ook de diep sadistische aard weer van degenen die erachter zitten. Mensen dwingen om in hun eigen vuiligheid te staan, veroorzaakt een intens trauma (het is een belangrijke marteltechniek) en deze man moet de vernedering doormaken om voor een foto te poseren. 

blood from out vigina

Meisje op kerkhof

Ze brachten dit meisje naar een begraafplaats en dwongen haar de dood te verwerken. Ze willen de onschuld van kinderen doden en hen blootstellen aan trauma’s?

Onzichtbare volwassene

Dit kind wordt ‘het zwijgen opgelegd’ door een onzichtbare volwassene. De arm is bedekt met latex, dat meestal wordt gebruikt in BDSM-outfits. Dit gaat 100% over kindermishandeling.

child abuse - totrure - Gorsad Kyiv

Gemuilkorfd kind

Er zijn talloze Gorsad-foto’s van jonge jongens in die zijn gemuilkorfd. Dit gaat over vernedering, controle en het laagste tot dieren? Wat moet dit voorstellen? Waarom komt er geen gerechtelijk onderzoek en waar blijft de politie?

Occulte Elite-symboliek

Foto’s bevatten echter exact de symboliek die al jaren op deze site beschreven zouden zijn. Door middel van deze symbolen vertellen de fotografen je dat ze deel uitmaken van de zieke, satanische cultuur van de elite die zwelgt in misbruik en ontheiliging van jeugd en onschuld? Daarom worden ze gevierd door de massamedia in plaats van veroordeeld?As stated in numerous articles, the one-eye sign represents occult elite control. That sign is all over Gorsad pictures.

One-eye sign.

Een jong meisje heeft een vlinder die één oog verbergt. Zoals we in eerdere artikelen hebben gezien, is dit Monarch Programming-symboliek? Monarch-programmering is een methode van mind control die door tal van organisaties wordt gebruikt voor geheime doeleinden. Het is een voortzetting van project MK-ULTRA, een mind-control-programma ontwikkeld door de CIA,

gorsad kyiv - satanism - child abuse

One-eye sign.

Waarom verbergen zoveel foto’s van beroemdheden één oog? Het is zeker niet willekeurig. In feite heeft het One-Eye-teken een diepe betekenis en bewijst het een belangrijk feit over de heersende machten. Dit artikel gaat in op de oorsprong en de betekenis van het onontkoombare One-Eye-teken.

satanisch ritueel misbruik modemerken-kinderen

Stigmatiseren christendom

Een ander terugkerend Gorsad-thema is ronduit satanisme, gecombineerd met het belachelijk maken van het christendom. Je moet echt het regelrechte kwaad aanbidden om je ‘kunst’ te richten op het lijden van kinderen. Toepasselijk genoeg zien we in de hele entertainmentindustrie  satanische symboliek terug.

belachelijk maken van het christendom

Doornekroon van Jezus

Een hoofdbestanddeel van het satanisme is het belachelijk maken van het christendom zoals al eerder omschreven. Hier maken ze Jezus en zijn doornenkroon belachelijk en het meest vreemde is dat er geen enkele kerkgemeenschap hier over schrijft of de media benaderd.

Omarmen van het kwaad

De modellen bijten in de appel uit de Hof van Eden terwijl de spreekwoordelijke slang (die Lucifer voorstelt) om hen heen wordt gewikkeld. De boodschap zou zijn: ze omarmen het kwaad volledig.

Pentagram

Deze afbeelding heeft een omgekeerd pentagram dat wordt gebruikt in satanisme en zwarte magie. Dit is waar het bij hun over zou gaan. Dit is ook waar het bij de occulte elite over zou gaan en waarom ze geld, contracten, onderscheidingen en bekendheid krijgen.

Omarmen van UKRAINE ?

Het is ook onze oorlog vertelde mark Rutte. Maar welke oorlog en waar doen we dit voor? Het beschermen van alle inwoners binnen de EU ? Wij begrijpen dit niet want hoe kan je ons beschermen wanneer de EU niet in staat is om het Satanisch ritueel kindermisbruik te exposen. Is deze oorlog geen spirituele oorlog?

tanks naar Ukraine sturen

Zwaardere wapens naar Ukraine

Veel Nederlanders hangen de vlag van Ukraine buiten. De media struikelt over elkaar heen en weten niet snel ze iets moeten schrijven wanneer het over de oorlog gaat waarbij Putin wordt afgeschilderd als de BAD GUY. Maar waarom horen wij de media niet over Satanisme, Hidden in Plain Sight en de walgelijke beelden rondom prominente mode merken? Zijn die zwaardere wapens om onze kinderen te beschermen? Stel deze vraag maar eens in het EU parlement. Waar is onze politiek ? Waarom horen wij hier niets over?

Het spijt ons dat wij lezers heb blootgesteld aan deze verontrustende foto's

We hadden gemakkelijk drie keer meer foto’s in dit artikel kunnen plaatsen en we hadden enkele van Gorsads verontrustende video’s met kinderen kunnen toevoegen. Maar dit is meer dan genoeg. Hoewel het ons spijt dat wij lezers heb blootgesteld aan deze verontrustende foto’s (ze hebben ons ook zeker van streek gemaakt), moeten deze beelden worden blootgelegd en goed worden geanalyseerd, zodat we allemaal duidelijk getuige zijn van de zieke en sadistische cultuur die heerst in de entertainmentwereld.

Gorsad is geen uitzondering, het is geen “underground” en het is zelfs geen “tegencultuur”. Het is mainstream. Ze werden geprezen door CondeNast, het megaconglomeraat dat een verbazingwekkend aantal tijdschriften over de hele wereld beheert. In feite zijn degenen die GEEN deel uitmaken van deze zieke cultuur degenen die door de industrie worden gemeden.

Zoals hierboven te zien is, zijn op veel foto’s van Gorsad kinderen te zien die onwel lijken, alsof ze onlangs misbruik of trauma hebben ondergaan. Verschillende foto’s verwijzen rechtstreeks naar pedofilie, kindermishandeling en sekshandel. Er zijn duidelijke verwijzingen naar trauma, marteling, geweld en dood gecombineerd met vieringen van satanisme en zwarte magie.

Kortom, Gorsad toont grafisch alle obsessies van de occulte elite, op de ziekste manier mogelijk. Als je denkt dat dit nog steeds een “complottheorie” is, kun je net zo goed blind zijn, want deze foto’s kunnen niet duidelijker zijn.

BLACK UMBRELLAS

commissie Hendriks

De Black Umbrellas zijn tegen geweld en iedereen staat op persoonlijke titel

Joost Knevel
BLACK UMBRELLA'S
black umbrellas - onafhankelijk onderzoek satanisch ritueel kindermisbruik
not be silent - black umbrellas
black umbrellas - onafhankelijk onderzoek satanisch ritueel kindermisbruik - satanisme