black umbrellas - onafhankelijk onderzoek satanisch ritueel kindermisbruik

BLACKROCK & VANGUARD MEDIA

OUDE MEDIA

Blackrock & Vanguard zijn termen waar veel mensen nog nooit van hebben gehoord. Je kan je afvragen wat heeft dit met de media te maken maar later meer hierover. Iedereen is er het wel over eens dat er de laatste jaren een grote transformatie heeft plaatsgevonden op het gebied van informatievoorziening. Er wordt ook wel eens gesproken over de oude en nieuwe media.

De oude media zien we terug wanneer we bijvoorbeeld 40 jaar terug gaan in de tijd. Er waren toen slechts een paar TV kanalen, radiozenders en de gedrukte krant. Via de de TV en radiozenders konden we het journaal volgen en dankzij de krant konden we niet alleen het nieuws op wereldniveau zien, maar ook via bepaalde dagbladen het lokale nieuws gadeslaan. De meest bekende kranten waren toen o.a. de Volkskrant,Algemeen Dagblad,  NRC, Trouw en de Telegraaf. Inmiddels kunnen we aan deze kranten ook een nieuwe variant toevoegen en dat is  De Andere Krant. De andere Krant is niet beurs genoteerd en is tot tegenstelling tot andere kranten met een minimaal budget gerealiseerd. Alle auteurs werken daar belangeloos mee. De kosten voor die organisatie, het redactiewerk, de vormgeving en de drukkosten moeten hun middels donaties, bestellingen en abonnementen terugverdienen. Er wordt gesproken dat deze krant cencuurvrij zou zijn.

Het Eindhovens Dagblad was bijvoorbeeld een krant die ook over lokale nieuws schreef. Hilversum voorzag ons van het nieuws wat je via de radio kon volgen. Dit waren toen o.a. onze bronnen die ons ‘bevoorraadde’ van informatie over wat er in de wereld gebeurde. Later kwamen de commerciële zenders en Veronica en Radio Noordzee in zicht en deze twee waren een van de eerste waarbij iedereen zich het schip Veronica nog wel kan herinneren. 

 

NIEUWE MEDIA

NIEUWE MEDIA

De nieuwe media laat een heel ander beeld zien. Denk hierbij aan alle kanalen waaronder bijvoorbeeld Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. Maar ook bijvoorbeeld minder bekende kanalen waaronder bijvoorbeeld Signal, MeWe en Telegram nemen aan populariteit toe. Zeer zeker BIJ de laatste is de populariteit enorm toegenomen. De redenen hiervoor zouden zijn dat er censuurvrij berichten kunnen worden gedeeld terwijl dit via bijvoorbeeld facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn niet altijd het geval zou zijn. Zeker als het gaat op zwaar politieke onderwerpen die van invloed zijn op het wereldtoneel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verkiezingen uit 2020 waarbij een oud president zijn Twitteraccount werd geblokkeerd en volgers die op FB zijn berichten deelde, werden soms tot 30 dagen verbannen. En wat te denken over de vaccins en corona maatregelen? Mocht je hier iets over publiceren wat niet haaks stond op wat de overheid vertelde, dan werd soms je account gedeactiveerd. Het nieuwe woord ‘Facebook ‘JAIL ‘ was geboren. Een social mediaplatform leek een verlengstuk te worden van de politiek en vrijheid van meningsuiting was hier soms ver te zoeken. Heel bijzonder! En wat te denken van de factcheckers? Wanneer je je verdiepte in de financiers achter deze factcheckers dan gingen er alarmbellen rinkelen. “De slager keurde zijn eigen vlees”hoorde je regelmatig door de wandelgangen. Maar waarom? Wat was de reden dat veel berichten werden gecensureerd? Was het vanuit financieel belang? Was Blackrock & Vanguard hierbij betrokken? 

BLACKROCK & VANGUARD

Als je je hebt afgevraagd hoe de wereldeconomie in elkaar zit dan ontdek je snel dat de aandelen van ’s werelds grootste bedrijven eigendom zijn van dezelfde institutionele beleggers. Ze zijn allemaal eigenaar van elkaar. Dit betekent dat ‘concurrerende’ merken, zoals Coke en Pepsi, helemaal geen concurrenten zijn, aangezien hun aandelen in handen zijn van exact dezelfde investeringsmaatschappijen, investeringsfondsen, verzekeringsmaatschappijen, banken en in sommige gevallen overheden. Dit is het geval, in alle sectoren. De kleinere investeerders zijn eigendom van grotere investeerders. Die zijn in handen van nog grotere investeerders. De zichtbare top van deze piramide toont slechts twee bedrijven waarvan we de namen vaak hebben gezien … Het zijn Vanguard en BlackRock. De kracht van deze twee bedrijven gaat uw verbeelding te boven. Ze bezitten niet alleen een groot deel van de aandelen van bijna alle grote bedrijven, maar ook de aandelen van de investeerders in die bedrijven. Dit geeft hen een volledig monopolie. Een Bloomberg-rapport stelt dat beide bedrijven in het jaar 2028 samen 20 biljoen dollar aan investeringen zullen hebben. Dat betekent dat ze bijna alles zullen bezitten. BlackRock is zelf ook eigendom van aandeelhouders. Wie zijn die aandeelhouders? We komen tot een vreemde conclusie. De grootste aandeelhouder is Vanguard. Maar nu wordt hij troebel…..

RIJKSTE FAMILIES OP AARDE

Vanguard is een besloten vennootschap en we kunnen niet zien wie de aandeelhouders zijn. De elite die Vanguard bezit, staat blijkbaar niet graag in de schijnwerpers, maar ze kunnen zich natuurlijk niet verstoppen voor wie wil graven. Rapporten van Oxfam en Bloomberg zeggen dat 1% van de wereld samen meer geld bezit dan de andere 99%. Erger nog, Oxfam zegt dat 82% van al het verdiende geld in 2017 naar deze 1% ging.

Met andere woorden, deze twee investeringsmaatschappijen, Vanguard en BlackRock, hebben een monopolie in alle industrieën ter wereld en zijn op hun beurt eigendom van de rijkste families ter wereld, van wie sommigen royalty’s zijn en die zeer rijk zijn geweest sinds vóór de Industriële revolutie. Waarom weet niet iedereen dit? Waarom zijn hier geen films en documentaires over? Waarom is het niet in het nieuws? Want 90% van de internationale media is eigendom van negen mediaconglomeraten. . 

Wie sponsort de organisatie en persbureaus die ons nieuws produceren? Bij Project Syndicate zien we de Bill and Melinda Gates Foundation, de Open Society Foundation en het European Journalism Centre. De organisaties die het nieuws brengen, worden betaald door non-profitorganisaties, van dezelfde elite die ook de volledige media bezit, maar ook een deel van het geld van de belastingbetaler wordt gebruikt om ze te betalen.”

VERSCHUIVING EIGENDOMSRECHT

En nu komen we op het punt dat er de laatste jaren een enorme verschuiving is geweest in het eigendomsrecht bij niet alleen de kranten maar ook bij commerciële zenders. Een mooi voorbeeld hiervan zijn bijvoorbeeld DPG Media en het Mediahuis. Alle kranten en tijdschriften zijn in eigendom van deze twee bedrijven die ook gevestigd zijn in o.a. België. De vraag is natuurlijk, is het nieuws wat ons bereikt nog echt onafhankelijk en mogen wij aannemen dat er geen invloed op kan worden uitgeoefend vanuit bijvoorbeeld overheden en de politiek? 

MEDIA GEFINANCIERD MET BELASTINGGELD

Een korte speurtocht leert ons al snel dat belastinggeld een grote rol speelt bij de financiering van een aantal media bedrijven. Wie zich afvraagt hoe Nederland verworden is tot een land waar eigenlijk maar twee mediagroepen meer overblijven, die netjes de markt onder elkaar verdelen, moet naar België kijken. En meer bepaald naar de royale manier waarop de Belgische regering met belastinggeld gooit. Op die manier strijken de twee conglomeraten, DPG en Mediahuis jaarlijks miljoenen euro’s op, en konden ze hun overnames in de Nederlandse media financieren.

THE BIG PICTURE

De sleutel tot het financiële succes van DPG en Mediahuis, die elk de ene overname na de andere deden, in Nederland, maar ook in Ierland en Denemarken, ligt goed verborgen in Brussel. Elk jaar halen beide groepen miljoenen euro’s voordeel uit twee maatregelen van de Belgische regering om ‘hun’ media-industrie te beschermen. Papieren kranten betalen geen BTW: een voordeel dat tot 70 miljoen euro per jaar waard is. En daarnaast betaalt de Belgische staat elk jaar 178 miljoen euro (volgens cijfers van het Belgische Rekenhof in 2020) aan Bpost, de Belgische post, om de bedeling van papieren kranten en tijdschriften in België helemaal te subsidiëren.

Waarom je er niets over hoort: Omdat quasi elke krant bij de Belgen in handen is van één van beiden, en ook de andere papieren spelers gretig profiteren van de rijke geldstroom, is er nauwelijks een maatschappelijk debat over. Niemand van de kranten haalt het in z’n hoofd er veel aandacht aan te besteden. Een pijnlijk voorbeeld van hoe mediaverschraling en gebrek aan pluriformiteit werken.

De systematische schaalvergroting bedreigt essentieel de pluriformiteit in het Nederlandse medialandschap, net zoals dat in België al langer een feit is. Met enkel twee stemmen die overblijven zou je kunnen stellen dat de democratie niet voldoende voorzien is van een extra macht, die controleert, bekritiseerd, en zaken aan het licht brengt. Op dit punt wordt het ‘gevaarlijk’ want onze Europese unie is ook gevestigd in Brussel. Hoe groot zou de invloed van de EU zijn op de media industrie in België? Zonder enig kritisch tegengeluid zou het zomaar het verlengstuk kunnen zijn van de politiek. Is dat zo? Dat bepaalt iedereen voor zichzelf maar onafhankelijkheid is hier in ieder geval hier ver te zoeken.

 

Media en zaak Dutroux

Het Belgische “publiek werd zeer kritisch over de manier waarop de [Belgische] autoriteiten de Dutroux-zaak behandelden”, omdat zij vonden dat er aanzienlijk bewijs was dat Dutroux deel uitmaakte van een pedofiele ring die nauw verbonden was met de politieke en economische elite van België.
Over de  talrijke dode getuigen in de zaak tegen Marc Dutroux, werd weinig of niets over geschreven in de media. De media hoorde je later hier niets meer over schrijven wat natuurlijk heel vreemd is. Hoe groot is de kans dat de politieke en economische elite van België invloed had op de media giganten in Belgie? 

In de zaak Bodegraven werd er door de media doorgeborduurd  op de woorden ONZIN BLIJFT ONZIN en werden bepaalde mensen in de complothoek geplaatst. In deze zaak zouden volgens slachtoffer ook hooggeplaatste leden van de overheid betrokken zijn. Waarom ging geen enkele journalist de dialoog 
aan of op onderzoek uit? Door alle Kamervragen werd een onderzoek min of meer afgedwongen alleen het onafhankelijk onderzoek blijkt nu totaal niet onafhankelijk te zijn, De media hoor je hier weinig of niets over schrijven.

Blackrock Vanguard

Who owns the world

Onzin blijft onzin

Onzin blijft onzin. Geen enkel onderzoek na aangifte van Satanisch Ritueel misbruik.

Verhaal van Lisa

De details die ze vertelt worden steeds gruwelijker en zijn moeilijk te geloven.

WIJ EISEN EEN ONAFHANKELIJK ONDERZOEK NAAR SATANISCH RITUEEL MISBRUIK

Leden van de Black Umbrella’s staan op persoonlijke titel en zijn tegen geweld

Schokkende details

Yvonne van Riemsdijk vertelt over satanisch ritueel misbruik

Zaak Dutroux

Blackmail members of the Belgian establishment

Glasscherven en duistere rituelen

In 2020 startte Argos een onderzoek onder slachtoffers van georganiseerd seksueel misbruik. Meer dan tweehonderd mensen deelden hun verhaal via een online vragenlijst, die met behulp van verschillende experts werd opgesteld. Deelnemers spraken openhartig over misbruik op sportclubs en internaten, over loverboys en sekten. Een deel van die verhalen leidde al tot een reeks ▾uitzendingen. Bij een ander deel hadden zij aanvankelijk de neiging de verklaringen aan de kant te schuiven. Te controversieel, te ongeloofwaardig. Een van de verhalen ging over Lisa.

Wanneer je hier notitie van neemt dan blijft bijvoorbeeld de zaak Bodegraven een heel bijzonder verhaal. Zonder enige vorm van onderzoek werd alles afgedaan als onzin blijft onzin en met de aangifte van Joost Knevel werd niets gedaan. En waarom niet? Als iets echt onzin is dan is een onafhankelijk onderzoek toch geen probleem? Als iets echt onzin is dan komt de waarheid snel genoeg boven tafel toch? Maar stel dat het wel waar zou zijn? Dan zou Nederland op zijn kop staan en het ‘kaartenhuis’ineen storten toch? In de zaak Bodegraven zou ook al sprake zijn van meerdere dode getuigen, net als bij de zaak Dutroux waar geen enkele krant meer over durft te schrijven.

BERTELSMANN

Bertelsmann is een grote uitgever en mediabedrijf. In 2019 realiseerde het bedrijf een omzet van € 18 miljard en werkten er 117.249 mensen. De activiteiten zijn ondergebracht in diverse dochterbedrijven, waarvan de volgende het belangrijkst zijn:


Bertelsmann was tijdens WO2  de belangrijkste uitgeverij voor voor het Hitler-regime, maar het was ook de meest verdienende uitgeverij dankzij deze zwarte periode in de geschiedenis. Indirect gebruikte het bedrijf toen Joden als slavenarbeiders. Bertelsmann is een beursgenoteerd bedrijf. Stel jezelf nu eens de vraag hoe onafhankelijk is RTL nu eigenlijk? Wie zou de grootste aandeelhouder kunnen zijn van Bertelsmann? Een politieke agenda, wie bepaalt denk je wat er wel of niet uitgezonden wag worden?

 
 
commissie Hendriks
PNVD - demonstratie tegen oprichting pedofielepartij

AAN WELKE KANT STAAT DE MEDIA ?

In oktober 2020 was er een demonstratie in Utrecht op de Jaarbeursplein. Aanleiding voor de demonstratie was de heroprichting van een pedopartij. De partij, die in de zomer van 2020 opnieuw werd opgericht, pleitte onder meer voor legalisering van seks met minderjarigen. Ook stond in het partijprogramma dat ze kinderpornografie niet langer strafbaar wilde laten zijn. 

Het merendeel van de bezoekers waren leden van motorclubs en dan vraag je jezelf af, “waar was de rest van Nederland”? Hoe kan je dit als inwoner van Nederland goedkeuren? Daar hadden miljoenen mensen moeten staan in Utrecht toch?

We zagen dit ook al met het Pedohandboek waar oud minister van Justitie Ferd Grapperhaus blijkbaar ook geen problemen mee had. Al jaren lopen er procedures tegen dit pedofielehandboek. Als overheid zou je dit toch niet moeten willen hebben toch? Een demonstratie zou eigenlijk niet eens nodig moeten zijn. En waar is de media? Er worden wel neutrale berichten geschreven maar geen enkele journalist laat zich hier echt negatief over uit. Blijkbaar een NO GO om hier een negatief bericht over te schrijven. Hoe kan dat? Ook op de mainstream media werd er weinig aandacht aan besteed. Heel vreemd of toch ook weer niet? Werelwijd zien we in meerdere landen dit soort praktijken waar ook het e.a. heel laks mee wordt omgegaan. 

demonstratie tegen PNVD - black umbrellas
demonstratie teghen pedofilie - black umbrellas
anti pedo - PNVD
demo 2020 pnvd
anti pedofilie - PNVD - black umbrellas
not be silent - black umbrellas

CENCUUR WERELDWIJD?

Iets waar je grote vraagtekens bij kan zetten. Waarom zwijgt onze media over de laptop van Hunter Biden? In Australie was het voorpaginanieuws en ook de New York Post  en Fox nieuws deed hier al  verslag over. En nee, dit was geen complot theorie. Iedere journalist zou hier toch over moeten schrijven of niet?

onafhankelijke media

WAT IS ER AAN DE HAND?

De wereld is aardig veranderd de laatste 50 jaar en zeker de telefoon is bijna onafscheidelijk geworden. Je zou zelfs kunnen stellen dat de smartphone “een onderdeel van onze identiteit is geworden. Wanneer mensen hun smartphone dag en nacht in handbereik hebben en hun mobiele telefoon niet even een uur kunnen wegleggen zonder ernaar te kijken, dan kan dat mogelijk problemen geven in  je dagelijkse leven. Je aandacht/focus verschuift dan van het dagelijkse leven naar je telefoonscherm. Je gaat mogelijk minder snel nog ergens heen en mogelijk ben je aan het vervreemden van je omgeving wat niet alleen ten koste gaat van sociale contacten, maar mogelijk ook ten nadele van je sociale vaardigheden. In dit voorbeeld is er ook de vraag hoe je het nieuws tot je neemt? 

Wanneer je het nieuws direct als waarheid opneemt, zonder te kijken/luisteren met een kritisch oog/oor, dan bespaar je natuurlijk veel tijd. Het wordt een beetje een comfortzone. Niet iedereen stapt even makkelijk uit deze comfortzone. Bij een echte telefoonverslaving nemen je waarnemingen af. Wat je ziet en wat je hoort is vooral afkomstig van je smartphone. Daardoor weet je steeds minder goed hoe je signalen in je omgeving moet herkennen en interpreteren en doordat je meer let op je smartphone dan op je omgeving, hoor je soms niet meer wat er wordt gezegd. Daardoor  kan het mogelijk steeds moeilijker om worden om te functioneren in een groep of op je werk. Op scholen is de smartphone een  echt sociaal probleem geworden.

 

KWETSBAAR BIJ NIET ONAFHANKELIJKE MEDIA?

Omdat  steeds meer mensen het druk hebben is het goed mogelijk dat veel mensen het nieuws zoals eerder gezegd als waarheid zien en minder snel ter discussie stellen. Wanneer we denken dat kritisch luisteren en kijken niet nodig is, problemen netjes door overheden worden opgelost en de media wel ingrijpt wanneer zaken niet kloppen, dan zijn we op zijn minst redelijk kwetsbaar geworden. Wat als de media een ‘steek’ laat vallen door niets te schrijven over mogelijk de belangrijkste onderwerpen die iedereen zou moeten aangaan? Ben jij de persoon die dat nog kan waarnemen? Veel mensen lijken het soms wel prima te vinden of denken: “het wordt toch wel opgelost”, en is dat ook echt zo? De media is onafhankelijk en de overheid is onze paraplu? Hebben veel mensen het echt  te druk om zich hiermee bezig te houden of zou de mobiele telefoon het probleem kunnen zijn? Een ding is heel zeker, slechts weinig mensen lijken echt te beseffen wat er zich vaak echt afspeelt. Zelfs de zaken die zich nu afspelen in het EU parlement blijkt het grote publiek niet te bereiken. Is de MSM dit aan te rekenen? Zijn we als mens niet veel kwetsbaarder geworden nu vaak de beursgenoteerde mediagiganten het nieuws brengen en er een aardige verschuiving heeft plaatsgevonden m.b.t. de organisatiestructuren en mogelijke externe partijen die invloed kunnen uitoefenen op het nieuws?

Black umbrellas - onafhankelijk onderzoek satanisch ritueel kindermisbruik
satanic child abuse
black umbrellas - onafhankelijk onderzoek satanisch ritueel kindermisbruik - satanisme

YVONNE KEULS

ZATERDAG 26 SEPTEMBER 2020 publiceerde de telegraaf een artikel over Yvonne Keuls. Yvonne Keuls, de 88-jarige grande dame van de Nederlandse letteren, treedt nog altijd op, ook in tijden van corona. Keuls blijft geliefd bij het grote publiek, maar door ’officieel Nederland’ voelt de schrijfster zich al decennia genegeerd. Na onthullingen over kindermisbruik door hooggeplaatste personen viel zij in ongenade. „Ineens stopten alle recensies en
loftuitingen.”

Yvonne Keuls - Joris Demmink - Black Umbrellas