black umbrellas - onafhankelijk onderzoek satanisch ritueel kindermisbruik

Kunstenaar of Satanist? Marina Abramović

Kunstenaar Marina Abramović

Het verhaal gaat dat Marina Abramovic de meesteres zou zijn van Lady Gaga en wanneer je zoekt op bloedkoken en satanische rituelen kom je ook genoeg beelden tegen die je maag doen omkeren. Verder zou Marina Abramovic voor Bill Gates hebben gewerkt getuige de promotiefilm van Microsoft. Op deze film kwam later heel veel commentaar omdat er veel satanische zaken in voorkwamen. Toeval?

Verder heeft Marina Abramovic banden met ons koningshuis. Daar zijn ook genoeg beelden over te vinden. Zou onze koningin geen idee hebben van de hobby waar Marina Abramovic zich mee bezighoudt? Er zijn genoeg doordrenkte beelden met bloed te zien. Of ligt het verhaal iets anders…

Schijn kan soms bedriegen en deze dame is nu niet het schoolvoorbeeld van werken vanuit liefde en verbinding of toch wel?

Marina Abramović

Marina Abramovic zou de meesteres zijn van Lady Gaga en wanneer je zoekt op bloedkoken en satanische rituelen kom je ook genoeg beelden tegen die je maag doen omkeren. Verder zou Marina Abramovic voor Bill Gates hebben gewerkt getuige de promotiefilm van Microsoft. Op deze film kwam later heel veel commentaar omdat er veel satanische zaken in voorkwamen. Toeval?

Op 6 November 2022 was Marina in Amsterdam voor een optreden. De Black Umbrellas gingen op onderzoek uit.

Kering (holding)

Balenciaga valt ook onder de Holding Kering. Kering is een Franse multinationale holding van luxegoederenmerken. Beroemde merken in de portefeuille van Kering zijn Alexander McQueenBalenciagaBrioniGucci en Yves Saint Laurent.  Kering staat sinds 1988 genoteerd op Euronext Parijs en maakt aandelenindices CAC 40 en Euronext 100. De beurswaarde van Kering is € 84 miljard (21 feb. 2022) en er werken ongeveer 43.000 mensen. 

François-Henri Pinault

François-Henri Pinault

François-Henri Pinault (Frans: [pino]; geboren 28 mei 1962) is een Franse zakenman, de voorzitter en CEO van Kering sinds 2005 en president van Groupe Artémis sinds 2003. Onder zijn leiding werd het retailconglomeraat PPR omgevormd tot de luxe modegroep Kering. Pinault is de zoon van François Pinault, de oprichter van PPR. Hij is sinds 2009 getrouwd met Salma Hayek en ze hebben samen een dochter.

François-Henri Pinault  heeft toevallig een veilingsite, genaamd Christies. Er wordt echt demente, verontrustende, satanische en zieke spullen verkocht op die site. Wanneer Balenciaga al heel bizarre beelden liet zien dan ziet dit er helemaal ziek uit. Slechts weinig mensen weten hiervan omdat de spullen gewoon niet betaalbaar zijn voor de gewone burger en daarnaast vaak ook geen idee heeft van dit bestaan. Hieronder enkele voorbeelden van het materiaal dat via deze site wordt verkocht.

De vrouw van François-Henri Pinault is Hollywood actrice Salma Hayek’s en ook zij werd hierover aangesproken. De letterlijke woorden van een collega waren:“Salma please do something about this it’s not okay to normalise this @salmahayek it’s so wrong on so many levels and your husband needs to step in and stop this horrific indoctrination of kids”.

Christies veilingsite met Satanisch zieke artikelen

Michael Borremans

Balenciaga en zijn connectie met het boek Fire from the Sun van Michael Borremans. Op deze afbeelding uit Balenciaga’s geschrapte Spring ’23-campagne zit de franse actrice en filmster Isabelle Huppert voor een stapel boeken, waaronder een ter ere van Michael Borremans, een Belgische schilder wiens werk bekend staat om afbeeldingen van o.a. gecastreerde peuters. Het werk van Borremans is consequent duister en grenst aan het occulte. In sommige van zijn werken beeldt hij ook bebloede kleuters en onthoofde modellen af. Een mooi voorbeeld van Hidden in plain sight? Vergeet niet, bij dit soort foto reportages wordt er op ieder detail gelet. 
Er kijken mogelijk wel honderd ogen naar voordat zoiets gepubliceerd wordt.

 
Michael borremans
Michael Borremans
FIRE FROM THE SUN - MICHAEL BORREMAN
FIRE FROM THE SUN - MICHAEL BORREMAN
FIRE FROM THE SUN - MICHAEL BORREMAN
FIRE FROM THE SUN - MICHAEL BORREMAN
FIRE FROM THE SUN - MICHAEL BORREMAN

BLACK UMBRELLAS

commissie Hendriks

De Black Umbrellas zijn tegen geweld en iedereen staat op persoonlijke titel

Joost Knevel
BLACK UMBRELLA'S
black umbrellas - onafhankelijk onderzoek satanisch ritueel kindermisbruik
not be silent - black umbrellas
black umbrellas - onafhankelijk onderzoek satanisch ritueel kindermisbruik - satanisme